Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Πανευτυχής για το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος το αφιέρωσε στην κόρη του, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η μικρή είναι... οπαδός του Θρύλου!

«Το γκολ αυτό ήταν αφιερωμένο στην κόρη μου, που... είναι Ολυμπιακός (χαμογελάει)! Χαίρομαι πολύ που το ντεμπούτο μου στο "Καραϊσκάκη" συνδυάστηκε με αυτό το γκολ αλλά, κυρίως, με τη νίκη της ομάδας, καθώς ήταν πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ», ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντίνου επιθετικού.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για την πίεση του κόσμου, υπογράμμισε: «Είναι γεγονός ότι υπάρχει πίεση από τους οπαδούς, όπως και στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να συμφιλιωθείς με αυτό, καθώς οι οπαδοί μας περιμένουν από την ομάδα να νικάει και να παίζει ωραία. Αυτό πρέπει να κάνουμε».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :