Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΑΛ!»

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο Barcelona & Qatar Airways ΕΔΩ

Ο Κακά ξεκαθάρισε πως θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τίτλους... τέλους στην καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Κακά, ο οποίος κατέστησε σαφές με δηλώσεις του πως θέλει να αποχωρήσει από τη "βασίλισσα".

Μετά την απόκτηση του Ίσκο και τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ οι επιλογές των Μαδριλένων μεσοεπιθετικά γίνονται ακόμα περισσότερες και έτσι ο χρόνος συμμετοχής του αναμένεται να είναι ακόμα μικρότερος, τη στιγμή που υπάρχει στο τέλος της χρονιάς το Μουντιάλ της Βραζιλίας στο οποίο φυσικά θέλει να πάρει μέρος. Απόρροια αυτών ο Κακά να αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη όπως παραδέχτηκε.

"Ο σύλλογος γνωρίζει ότι θέλω να φύγω και θα ήθελα να με βοηθήσουν να βρεθεί μία λύση. Τα πράγματα είναι δύσκολα για μένα εδώ, οι επιλογές γίνονται συνεχώς και περισσότερες. Δουλεύω καθημερινά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είμαι και χαρούμενος".

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως θα μπορούσε να πάει μόνο σε ευρωπαϊκή ομάδα: "Δεν μπορώ να πάω στη Βραζιλία, μόνο σε κάποια ομάδα της Ευρώπης, γιατί εκεί η μεταγραφική περίοδος έχει τελειώσει. Δε θέλω να μιλήσω για συλλόγους, επειδή δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή".

Εν τω μεταξύ, επί του θέματος ο Αντριάνο Γκαλιάνι, αντιπρόεδρος της Μίλαν, σχολίασε: "Ο Κακά παραμένει στις καρδιές μας. Αν μπορεί να επιστρέψει; Θα δούμε...".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :