Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Φιλικό αγώνα έδωσαν χθες και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, οι πιτσιρικάδες του Θρύλου αντιμετώπισαν τη μεικτή Φθιώτιδας και κατάφεραν να νικήσουν 4-2, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Ρόμπερτ Κίλιν.

Μάλιστα το συγκεκριμένο ματς για τους μικρούς του Ολυμπιακού ήταν η πρώτη φιλική αναμέτρηση της φετινής σεζόν και με τα όσα έδειξαν φάνηκε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο μέσα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις που πραγματοποιούν στα Χάνια του Πηλίου. Το θετικό είναι ότι οι πιτσιρικάδες έχουν αρχίσει και «δένουν» μεταξύ τους και μπορούν να βγάζουν κάποια καλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με γκολ των Μανθάτη (2), Ανδρούτσου και Αράπη.

Από εκεί και πέρα, οι οι πιτσιρικάδες του Θρύλου προγραμμάτισαν και το δεύτερο φιλικό τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στο Πήλιο.

Συγκεκριμένα, οι Νέοι θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 18:00 την Αγιά Λάρισας, ομάδα της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδό της. Από την πλευρά τους οι Εφηβοι επίσης εκτός έδρας την ίδια ημέρα στις 16:00 θα παίξουν με την ομάδα Δήμητρα Γιαννούλη.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :