Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ!

Δελεαστική και συγκεκριμένη πρόταση για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη από ιταλικό σύλλογο, όπως σας είχαμε προετοιμάσει από το πρωί (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", η προσφορά αυτή είναι αρκετά καλή και δεν πρόκειται για αμελητέο ποσό που μπορούν να αρνηθούν οι ερυθρόλευκοι.

Μέχρι στιγμής στο Λιμάνι δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ενώ όλα είναι ανοιχτά για το αν θα γίνει κίνηση για να καλυφθεί η ενδεχόμενη πώληση του «Φέτφα».

Στο ρόστερ υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ο Μίτσελ για τη συγκεκριμένη θέση. Πρόκειται για τους Κάμπελ, Φετφατζίδη, Βάις, Φουστερ, ενώ λύση μπορεί να δώσει και ο Ολαϊτάν.

Οπότε ακόμα και αν φύγει ο Έλληνας διεθνής, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει τέσσερις παίκτες στη διάθεσή του.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο Barcelona & Qatar Airways ΕΔΩ


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :