Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΑΡΧΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Ο... «ΤΙΜΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ» ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος άρχισε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική τη γνωστή του τακτική, με μηνύματά του στο twitter, όπου αναφέρεται στο νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, κάνει λόγο για... «άνισο πόλεμο», για ενότητα στο «τριφύλλι», ενώ προσθέτει: «Να επιστρέψουμε τιμωροί»!

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, μ’ αυτόν τον τρόπο, περνάει προς τα έξω αυτά που θέλει, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της ομάδας του στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό (21:30, NS1) και φυσικά της «επίσημης» επιστροφής του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο.


Αρχικά, λοιπόν, ο Αλαφούζος έγραψε το εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ξεκινάμε με νέο όραμα, νέα ομάδα, νέους στόχους, με δικά μας παιδιά ! Ξέρουμε ότι πολεμάμε σε έναν άνισο πόλεμο!».

Ενα λεπτό αργότερα, προσθέτει: «Με Χρηματισμούς , Στημένα, Διαπλοκή, με Υπόδικο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο με το ένα χέρι δεμένο από τα χρέη και την διαφθορά του χτες».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε τρίτο του μήνυμά τονίζει πως: «Ομως όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ενωμένοι! Θα αγωνισθούμε και θα κερδίσουμε! Γιατί εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε παντού!».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Δυνατοί και αποφασισμένοι ! Να προστατέψουμε την Λεωφόρο! Μην τους δώσουμε δικαιώματα ακόμα και όταν μας αδικούν συνωμοτούν και μας κλέβουν!».

Τέλος, καταλήγει, με το εξής: «Με όποιον τροπο μπορεί ο καθένας να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας! Να χτίσουμε την Νέα Λεωφόρο και να επιστρέψουμε τιμωροί και εκδικητες!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :