Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ... ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΓΚΙΤΣ!

Η Σλοβενία νίκησε και την Τουρκία (72-53) και τερμάτισε πρώτη και αήττητη στο τουρνουά που διοργανώθηκε στην πόλη Τσέλιε της χώρας της.

Σε αντίθεση με τη Σλοβενία, η Τουρκία, η οποία είναι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στον τέταρτο όμιλο της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ (4-22/9), δεν πέτυχε νίκη στο τουρνουά.

Το ματς ήταν «σκληρό» και επεισοδιακό... Μόλις στο τέταρτο λεπτό και μετά από σκληρό φάουλ του Ντόγκους Μπαλμπάϊ των φιλοξενούμενων στον Γκόραν Ντράγκιτς, ο Σλοβένος γκαρντ απάντησε με... κουτουλιά στον αντίπαλο του και η σύρραξη γενικεύτηκε!

Οι διαιτητές απέβαλλαν τους δύο πρωταγωνιστές του καυγά, ενώ αργότερα οι Σαβάς, Πρέλντζιτς της Τουρκίας χρεώθηκαν με τεχνικές ποινές.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γκάσπερ Βίντμαρ με 16 πόντους (8/9 δίποντα και 0/2 τρίποντα). Ο Μίρζα Μπέγκιτς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού σε περίπου 12’ συμμετοχής σκόραρε 4 πόντους.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :