Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕ 7ΑΡΑ ΣΤΟ... ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Άντερλεχτ δεν είχε διάθεση για... αστεία κόντρα στην Εουπέν για τους «32» του Κυπέλλου Βελγίου και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στ Τσάμπιονς Λιγκ, «σκόρπισε» την αντίπαλό της στο «Κονστάντ βάντε Στοκ» με... 7-0!

Έτσι, πήρε με θριαμβευτικό τρόπο την πρόκριση στους «16», λίγες μέρες μετά τη «βαριά» ήττα με 4-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ...

Το ματς είχε οριακό χαρακτήρα για την πρωταθλήτρια Βελγίου, καθώς μετά την ήττα από την Μπριζ υπήρξε έντονη κριτική, με τον προπονητή Τζον φαν ντεν Μπρομ να τονίζει... «Μην σας ξεγράφετε, εμείς είμαστε οι πρωταθλητές»!

Πάντως η Εουπέν παίζει στην δεύτερη κατηγορία, είναι στην 4η θέση και αήττητη με 5-2-0.

Η Άντερλεχτ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6’ έκανε το 1-0 με τον Μπρουνό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 23’ ο Ντέμι ντε Ζέου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 35’ ο Φρανκ Ατσεαμπόνγκ πέτυχε το 3-0 και στο 42’ ο Ματίας Σουάρες έβαλε έγραψε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ (4-0). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιουρί Τιελεμάν σκόραρε στο 50' (5-0), ενώ ο Μπρουνό με το 2ο τέρμα του στο 52’ έκαμε τοπ 6-0. Το θριαμβευτικό 7-0 «γράφτηκε» από τον Σιριάκ, στο 74'.

Η σύνθεση της Άντερλεχτ (4-3-3): Καμίνσκι, Βάντεν Μπόρε, Κουγιατέ (57' Ντεντονκέρ), Νούιτινκ, Ντεσχάχτ, Ντε Ζέου, Πρατ, Τιέλεμαν, Μπρουνό, Σουάρες (46' Σιριάκ), Ατσεαμπόνγκ (54' Καβαγιά).



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :