Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΗΤΑΕΙ... ΣΚΟΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΟΥΝΙΕΣ Η AFA!

Το ποσό των 1,65 εκατ. ευρώ οφείλει η Ιντεπεντιέντε στον Ολυμπιακό από τη μεταγραφή του Νούνιες και η ομοσπονδία της Αργεντινής ζήτησε από τη ΦΙΦΑ να μειώσει τα χρήματα ή να γίνει ευνοϊκότερος διακανονισμός.

Η υπόθεση Νούνιες παραμένει ανοιχτή για τους ερυθρόλευκους. Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια από την πώλησή του στην Ιντεπεντιέντε, ωστόσο ακόμα δεν έχουν εισπράξει στο Λιμάνι το 1,65 εκατ. ευρώ που συμφωνήθηκε.

Οι ερυθρόλευκοι απευθύνθηκαν ακολούθως στη ΦΙΦΑ η οποία και τους δικαίωσε, έχοντας μάλιστα εκδώσει τελεσίδικη απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού. Παρ' όλα αυτά η Ιντεπεντιέντε που πέρυσι υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία, βρήκε σύμμαχο στην αργεντίνικη ομοσπονδία, η οποία εμφανίζεται να ζήτησε από την ΦΙΦΑ είτε να μειώσει τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν στον Ολυμπιακό, είτε να γίνει ένας καλύτερος διακανονισμός.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :