Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Χαμογελαστός αναχώρησε από το Μουσείο Μπενάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα της κλήρωσης, αλλά και τα έγγραφα που κρατούσε στα χέρια του, στέλνοντας μήνυμα στους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ρωτήθηκε για το αν τον... ιντριγκάρει το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει με το... καλημέρα στο πρωτάθλημα τον καλύτερο αντίπαλό του, για να απαντήσει: «Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας στο πρωτάθλημα. Με βάση τα ρόστερ που υπάρχουν μέχρι τώρα, το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ετσι κι αλλιώς όλοι θα παίξουμε με όλους. Δεν έχουν σημασία οι αγώνες» τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αμέσως μετά του ζητήθηκε να αποκαλύψει τι ήταν τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια του:

«Ο κ.Αγγελόπουλος κατάλαβε ακριβώς τι ήταν αυτά τα χαρτιά που κρατούσα στα χέρια μου» απάντησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος ευχήθηκε να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα μακριά από τη βία:

«Ελπίζω να γίνει ένα πρωτάθλημα που θα μείνει μακριά από τη βία. Δίχως να υπάρχουν αντιπαλότητες που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού. Το πρωτάθλημα να κριθεί εντός των αγωνιστικών γραμμών και όχι όπως έγινε πέρσι και αντιπρόπερσι. Να έχουν όλοι υγεία. Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να βάλουν στοπ στη λεκτική βία. Δεν πρέπει να υπάρχουν βωμολοχίες στα γήπεδα γιατί από εκεί ξεκινάει κάθε μορφή βίας. Σε τέτοια κρούσματα οι διαιτητές οφείλουν να σταματούν το παιχνίδι, να αδειάζουν τα γήπεδα μέχρι να καταλάβει ο κόσμος».



Νωρίτερα όταν ο πρόεδρος των "πράσινων" παρέλαβε το βραβείο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ομάδας του από τον ΕΣΑΚΕ, ήταν και πάλι εριστικός προς τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, κρατώντας στο χέρι και επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτά αφορούσαν σε συμβόλαια παικτών του Ολυμπιακού...

«Καλησπέρα, αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μου, είναι του Αργύρη, του Δημήτρη, όλη της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, με υγεία σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Ελπίζω το πρωτάθλημα να τελειώσει εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι εκτός. Να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν είναι εδώ, αλλά θα ήθελα να τους περάσω ένα μήνυμα. Ενα θα τους πω: «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» τόνισε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δείχνοντας τα... έγγραφα που κρατούσε στα χέρια του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :