Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΑ... «ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ» Ο ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΧΕΝΕΣ!

Δεν χαρίστηκε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες και μιλώντας για την διαμάχη μεταξύ του Σουηδού επιθετικού και του Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε στον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν λέγοντας ότι είναι μια... θυμωμένη πρίμαντόνα, που έχει αποτύχει σε πολλές ομάδες και ενώ πηγαίνει ως σωτήρας φεύγει σαν ταραχοποιός!

«Διαφωνώ πλήρως με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι με τον Γκουαρντιόλα. Νομίζω ότι είναι μια θυμωμένη πρίμα ντόνα που δεν δέχτηκε καλά την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα. Καμία ομάδα δεν ήταν ευχαριστημένη μαζί του. Απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή από το γεγονός ότι απέτυχε σε πολλές ομάδες. Έρχεται σαν σωτήρας και φεύγει σαν ταραχοποιός», δήλωσε ο Χένες.

Ο Ιμπραΐμοβιτς αυτούς τους μήνες στέλνει τα πυρά του ανα τακτά χρονικά διαστήματα προς τον Γκουαρντιόλα με αφορμή την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα και οι χειρότεροι χαρακτηρισμοί ήταν ότι ο προπονητής της Μπάγερν δεν είχε α… και πως είναι δειλός.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :