Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ...

Η Κλαμπ Μπρίζ συνέτριψε με σκορ 4-0 την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Άντερλεχτ, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής.

Η Άντερλεχτ που θα υποδεχθεί στις 2 Οκτωβρίου τον Ολυμπιακό στις Βρυξέλες για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, υπέστη ταπεινωτική ήττα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που ασφαλώς ανεβάζει το ηθικό των ερυθρόλευκων. Η Μπριζ προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με πέναλτι του Σίμονς, το οποίο όπως ήταν φυσικό έβαλε…φωτιά στο «Γιαν Μπέιντελσταντιον».

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ήταν καταιγιστική και η Άντερλεχτ απογοητευτική στην απόδοσή της, με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία τέρματα. Δύο από τον Λεστιέν στο 59΄ και στο 76΄ και ένα από τον Φατάϊ στο 87΄ που διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η

Μπριζ πλέον απέχει έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Σταντάρ Λιέγης που παίζει στις 19:00 εντός έδρας με την Λόκερεν, ενώ άφησε στο -5 την Άντερλεχτ που ενδέχεται να είναι και στο -9 στο τέλος της αγωνιστικής αν η Σταντάρ επικρατήσει.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :