Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΕΙΠΕ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ *ΒΙΝΤΕΟ*

Μετά την ήττα από την Κροατία ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε έξω από τα δόντια!

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, χωρίς να θεωρεί πως αποτελούν δικαιολογία: «Χάσαμε ένα μεγάλο μέρος της δύναμής μας στα παιχνίδια με την Ιταλία και τη Φινλανδία, είχαμε και τους τραυματισμούς. Όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν καταφέραμε να αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.

Αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να κάνει περήφανο τον κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να πάρουμε όλοι τις ευθύνες μας, όλοι στην ομάδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Σίγουρα μας αποσυντόνισαν οι τραυματισμοί. Ο δικός μου, αργότερα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Παίζαμε συνεχώς με χάπια και θεραπείες. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο πρωταθλητισμός τα έχει αυτά.

Το ταλέντο ίσως να μην φτάνει, ίσως να χρειάζεται καλύτερη χημεία. Η ομάδα ίσως χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα, ένα φρεσκάρισμα. Δεν ξέρω. Στις αποτυχίες πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη :



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :