Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΙΓΚΟ!

Σοκ στην Γαλλία με τον θάνατο του γιου του αθλητικού διευθυντή, Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από δύο πυροβολισμούς! Για ξεκαθάρισμα λογιαριασμών κάνουν λόγο οι Γάλλοι...

Ο Αντριέν Ανιγκό, γιος του παράγοντα της Μαρσέιγ (το όνομα του οποίου είχε ακουστεί πολλές φορές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ειδικά στην υπόθεση Μπεν Αρφά, αλλά και πιο πρόσφατα σε αυτή του Αμαλφιτανό), σκοτώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Φρε Βαλόν στην Μασσαλία με την γαλλική κοινωνία και τους ανθρώπους του αθλητισμού να συγκλονίζονται από αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη. Ο 30χρονος Αντριέν οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Twingo όταν δέχθηκε επίθεση.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανές προσέγγισαν το όχημά του και χρησιμοποιώντας δύο όπλα τον σκότωσαν με δύο πυροβολισμούς, εκ των οποίων ο ένας τον βρήκε στην καρωτίδα και ο άλλος στο κεφάλι. Οι Γάλλοι κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που έχει επιφέρει μόνο για φέτος στην Γαλλία 15 θανάτους!

Το θύμα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε εμπλακεί σε ληστείες κοσμημάτων και όχι μόνο και είχε περάσει και για ένα διάστημα από τη φυλακή, απ' όπου είχε βγει το 2010 με περιοριστικούς όρους. Οι περιπέτειές του με την δικαιοσύνη δεν είχαν ολοκληρωθεί και ενώ η υπόθεση αυτής της επίθεσης δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τον πατέρα του που δεν είχε καμία σχέση με τα όσα έκανε ο Αντριέν Ανιγκό.

Οι γαλλικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :