Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΟΒΗΤΡΟ ΚΑΙ... «ΕΧΘΡΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ! *ΡΗΟΤΟ*

Ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την Ισπανία του Χουάν Ορένγκα. Οι Ίβηρες αποθεώνουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού και της εθνικής τονίζοντας ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους «φούριας ρόχας».

Η μαδριλένικη "Marca" που δεν ξεχνάει με τίποτα τον τελικό της Ευρωλίγκας όταν ο Σπανούλης οδήγησε τον Ολυμπιακό στη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τίτλο: «Σπανούλης ο εχθρός μας», και φιλοξενεί τρεις φωτογραφίες του αρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης να χαιρετάει τους Ροντρίγκεζ, Ρούμπιο και Καλντερόν χαρακτηρίζοντάς τον ως σπεσιαλίστα στα μακρινά σουτ.

«Αυτός είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ισπανία, αυτός που πίκρανε τη Μαδρίτη στον τελικό της Ευρωλίγκα», αναφέρει η μαδριλένικη εφημερίδα.

Αντίθετα, στην Βαρκελώνη αναφέρονται στην απειλή του Σπανούλη τονίζοντας όμως ότι η Ισπανία δεν θα πρέπει να σταθεί μόνο στον "Kill Bill", αλλά και στους υπόλοιπους Έλληνες διεθνείς.

«Πρώτος τελικός» τιτλοφορείται η καταλανική εφημερίδα που χαρακτηρίζει την Ελλάδα απελπισμένη για τη νίκη για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Οι παίκτες του Ορένγκα θέλουν να σταματήσουν τον Σπανούλη αλλά δεν πρέπει να έχουν εμμονή μόνο σε αυτόν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :