Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΣΤH NOVA... ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Η Nova ανακοίνωσε την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και το πρόγραμμα των καναλιών Novasports για όλους τους αγώνες της πρεμιέρας του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μεγάλη πρεμιέρα του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού στο champions league, είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσω των Novasports 2 & Novasports 2 HD τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν. O ανανεωμένος Ολυμπιακός του Χαβιέρ Σαβιόλα και των άλλων αστεριών θα υποδεχθεί τους Παριζιάνους του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και του Έντινσον Καβάνι, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν την μεγαλύτερη παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα σε αγώνα, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από το «Γ. Καραϊσκάκης». Θα χρησιμοποιηθούν 30 κάμερες, 3 εκ των οποίων θα είναι Super Slow Motion, με τις οποίες θα καλυφθεί ο αγώνας, το pre και το post game και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών ενώ συνολικά περισσότερα από 100 άτομα, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί θα απασχοληθούν για τον αγώνα αυτό.

Στην περιγραφή του παιχνιδιού από το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Από τις 20:00 τα αθλητικά κανάλια της Nova, θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα, με το Pre game show σε παρουσίαση Δημήτρη Παπανικολάου. Κατά την διάρκειά του θα μάθουμε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ θα φιλοξενηθούν και καλεσμένοι οι οποίοι θα αναφερθούν σε προηγούμενες ευρωπαϊκές πρεμιέρες του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show με τον Δημήτρη Παπανικολάου και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από Φάληρο.

Επίσης, τα αθλητικά κανάλια της Nova και το Novasports.gr, θα καλύψουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από το «Γ. Καραϊσκάκης», τις συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ και του προπονητή της γαλλικής ομάδας, Λοράν Μπλαν, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες.


Μεγάλα παιχνίδια στην πρεμιέρα των ομίλων

Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις. Γαλατασαράι και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται σε ένα ματς που ξυπνάει αναμνήσεις από παλαιότερες συγκρούσεις, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Μπενφίκα θα κοντραριστεί με την Άντερλεχτ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Λεβερκούζεν, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχος του Super Cup Μπάγερν υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια Κοπεγχάγη – Γιουβέντους, Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι και Σοσιεδάδ – Σαχτάρ.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου τα αθλητικά κανάλια της Nova θα καλύψουν επίσης σπουδαία παιχνίδια. Μίλαν – Σέλτικ, Μπαρτσελόνα – Άγιαξ και Μαρσέιγ – Άρσεναλ υπόσχονται συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αγώνες Τσέλσι – Βασιλεία, Ατλέτικο Μαδρίτης – Ζενίτ, Σάλκε – Στεάουα και Αούστρια Βιέννης – Πόρτο.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:


Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου:

21:45 Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

21:45 Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

21:45 Μπενφίκα - Άντερλεχτ, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λεβερκούζεν, Novasports 7 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

23:45 (rec) Μπάγερν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

23:45 (rec) Κοπεγχάγη – Γιουβέντους, Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

23:45 (rec) Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 4 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

23:45 (rec) Σοσιεδάδ – Σαχτάρ, Novasports 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη


Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

21:45 Μίλαν - Σέλτικ, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή

21:45 Μπαρτσελόνα - Άγιαξ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

21:45 Μαρσέιγ - Άρσεναλ, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

21:45 Τσέλσι – Βασιλεία, Novasports 7 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

23:45 (rec) Ατλέτικο Μαδρίτης – Ζενίτ, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

23:45 (rec) Σάλκε – Στεάουα, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

23:45 (rec) Αούστρια – Πόρτο, Novasports 4 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου


Ο αγώνας Νάπολι - Ντόρτμουντ θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 17/09 και την Τετάρτη 18/09, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :