Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ... ΠΙΝΕΪΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70-81!

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη στους διπλούς τελικούς του Διηπειρωτικού και μάλιστα με διαφορά 11 πόντων (81-70), επικρατώντας της Πινέιρος Σκάι. Καλύτερος όλων ο Βασίλης Σπανούλης που παρόλο που έμεινε άποντος στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη σημείωσε 18 πόντους με 3 τρίποντα, ενώ είχε συνολικά και 9 ασίστ, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τον Στράτο Περπέρογλου (15π. -1 τρ- και 7/7 σουτ)αλλά και τον Μπράιαντ Ντάστον που πέτυχε 11 πόντους και κατέβασε 13 ριμπάουντ!

Σ'ένα παιχνίδι που δεν ήταν και... πολύ εύκολο να προσαρμοστεί ο πρωταθλητής ευρώπης, αφού οι Βραζιλιάνοι σούταραν από... όπου νά'ναι, η διαφορά ποιότητας των παικτών μας έκανε τη διαφορά, αφού δεν αρκούσε για την Πινέιρος το 10 στα 34 (!) τρίποντα.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε κακή περιφερειακή άμυνα, και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 30-32. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός πήρε τα ριμπάουντ, βρήκε ρυθμό στην επίθεση και παρόλο που στην περιφέρεια είχε προβλήματα (στον αμυντικό τομέα), πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο 49 πόντους, (στο πρώτο πέτυχε μόλις 32). Οι ψηλοί του Ολυμπιακού, έβαζαν τη μπάλα στο καλάθι κυρίως με... κάρφωμα, αφού δεν υπήρχε σοβαρό αντίπαλο δέος στην ρακέτα των Βραζιλιάνων που στήριξαν το παιχνίδι τους σε... τρελά τρίποντα.

Με αυτό τον τρόπο όμως, δεν είναι δυνατό να ηττηθεί ο πρωταθλητής ευρώπης και παρόλο που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Κυριακή το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από Βραζιλιάνους, είναι πάρα πολύ δύσκολο να του ξεφύγει από τα χέρια και αυτή η κούπα.


Οι δύο ομάδες θα παίξουν ξανά την Κυριακή (17:30 ώρα Ελλάδας) και πλέον στον Ολυμπιακό αρκεί να υπερασπιστεί τη διαφορά του +11 για να προσθέσει στη συλλογή του το πρώτο Διηπειρωτικό Κύπελλο στην ιστορία του.

Δεκάλεπτα: 11-15, 30-32, 51-56, 70-81.

Πινιέιρος Σκάι (Μορτάρι): Μπορατσίνι 11, Σμιθ 19, Σόουζα 2, Στόλγουορθ 26, Ταβερνάρι 12, Ντος Σάντος, Τόιλοϊ, Περέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας) : Πέτγουεϊ 7, Λοτζέσκι 10 (1 τρ), Σίμονς 2, Σλούκας, Κατσίβελης, Μάντζαρης 8 (2 τρ), Πρίντεζης 6, Σπανούλης 18 (3 τρ - 9 ασ), Περπέρογλου 15 (1 τρ), Ντάστον 11 (13 ριμπ.) - Μπέγκιτς 4

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :