Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΛΑ «ΜΠΡΑΒΟ» ΚΑΙ... ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Με την ψυχή τους χάρηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Άντερλεχτ, με τον Μίτσελ να δίνει πολλά μπράβο και τους Μήτρογλου και Ρομπέρτο να είναι στο... επίκεντρο.

Η εμφατική νίκη με 0-3 επί της Άντερλεχτ, που έβαλε το Θρύλο σε τροχιά πρόκρισης, σίγουρα προξένησε τον ενθουσιασμό στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων, ωστόσο ο Μίτσελ πρώτος απ' όλους θέλησε να βάλει τους πάντες σε κατάσταση εγρήγορσης.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του προς τους παίκτες του για την εμφατική τους νίκη την ώρα που εκείνοι το... γλεντούσαν.

Ο Μίτσελ φυσικά και εντόπισε αρνητικά στοιχεία στον Ολυμπιακό όμως θα σταθεί σε αυτά από την Πέμπτη και μετά καθότι ο ίδιος θεωρεί πολύ σπουδαίο το τρίποντο με την Άντερλεχτ αλλά και την συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Όσο για τον Ρομπέρτο και τον Μήτρογλου δέχονταν ένα... σωρό μπράβο από το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες τους για την εξαιρετική τους βραδιά. Το πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια ήταν άλλωστε λογικό μετά από ένα τέτοιο σκορ...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :