Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΕΥΧΗ ΚΑΙ... ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Νίκος Γκάλης μέσω Facebook στέλνει τις ευχές του για το νέο πρωτάθλημα, αλλά εκφράζει και το παράπονό του για το χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Ο άνθρωπος που έκανε το μπάσκετ… αυτό που είναι στην Ελλάδα, δεν το εγκαταλείπει στα δύσκολα. Ο Νίκος Γκάλης με δήλωσή του στο Facebook εύχεται καλό πρωτάθλημα εν όψει της έναρξης της Α1, εκφράζει το παράπονό του για το γεγονός ότι η ψαλίδα μεταξύ των «αιωνίων» και των υπολοίπων είναι μεγάλη, αλλά στέκεται και στα κέρδη που μπορεί να υπάρξουν από την κρίση.

«Το νέο πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο και δυστυχώς και φέτος θα είναι δυο ταχυτήτων. Τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι δυο ισχυροί ΠΑΟ και Ολυμπιακός. Οι άλλες ομάδες θα έχουν σαν στόχο το πλασάρισμα τους στην καλύτερη δυνατόν θέση της βαθμολογίας.

Αυτό δεν ευνοεί και τους δυο ισχυρούς καθώς μπορεί να διεκδικούν και να μοιράζονται τους τίτλους αλλά παίζουν σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανταγωνιστικό.

Το θετικό βέβαια είναι ότι λόγω της κρίσης και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες δίνεται η δυνατότητα σε αρκετά Ελληνόπουλα να αγωνισθούν κάτι που δεν θα γινόταν σε άλλες περιπτώσεις.

Το ευχάριστο είναι ότι κάποιες ομάδες της περιφέρειας θα εμφανισθούν πιο δυνατές από πέρυσι και έτσι θα δοθεί από 5-6 ομάδες μάχη για μια θέση στην τετράδα (3η και 4η θέση).

Θέλω να ευχηθώ ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στους παίκτες να έχουν πρώτα υγεία και να δείξουν στους αγωνιστικούς χώρους ευγενή άμιλλα . Όσο για τους φιλάθλους να γεμίσουν τα γήπεδα και κάποιοι θερμόαιμοι να αποφύγουν τις ακρότητες.

Καλό πρωτάθλημα».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :