Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΧΟΛΕΜΠΑΣ : ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ!

Ο Χοσέ Χολέμπας δήλωσε ότι μια ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι με την Μπενφίκα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε ότι ο ίδιος ΔΕΝ συμβιβάζεται με κάτι τέτοιο, αφού αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν και θα παίξουν για τη νίκη.

«Η λογική λέει ότι και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Εγώ όμως δεν συμβιβάζομαι με την ισοπαλία. Εμείς πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό είναι το σωστό για να μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα που το έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη», ανέφερε ο διεθνής ακραίος αμυντικός κατά την αναχώρηση της αποστολής των ερυθρόλευκων από την Αθήνα για τη Λισαβόνα και συνέχισε:

«Αισθάνομαι καλά, προπονήθηκα κανονικά και είμαι έτοιμος να παίξω. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι η Μπενφίκα είναι εύκολος αντίπαλος, όμως, εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας», κατέληξε.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :