Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ένατη αγωνιστική.

Στη γνωστή απουσία του Αλέξανδρου Περογαμβράκη, που έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης, προστέθηκαν ο Μανώλης Μονιάκης που ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Ρικάρντο Βερόν, που χθες υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο άφησε εκτός και τους Νιμανί, Αγριμάκη, Κυζιρίδη, Μπανούση, Φαζό, Γιαγκιόζη, Βιτώρο και Ροβίθη με τους τέσσερις τελευταίους να ενσωματώνονται με την ομάδα Νέων Κ20 του συλλόγου.

Στη 19μελη αποστολή επιστρέφει ο Μακρής που εξέτισε την ποινή του, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που θα επιστρέψει σε... γνώριμο περιβάλλον.

Αναλυτικά η αποστολή: Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Στάθης, Μιλιάζες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Ζβασίγια, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ζε, Μακουκούλα, Γκαλέτι και Όγιος.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :