Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑ 7! (PHOTOS)

Απόπειρα βανδαλισμού πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο ιερό μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑ 7!

Γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, τρία άτομα που έφτασαν στο Καραϊσκάκη με αυτοκίνητο μάρκας Smart και χρησιμοποιώντας "κάβουρα" (σιδερένιο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί) έκαναν ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες και χώρους του γηπέδου.

Το χειρότερο όμως είναι ότι τα συγκεκριμένα άτομα προκάλεσαν ζημιές στο ιερό μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑ 7 που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη προσβάλοντας τη μνήμη των νεκρών αδελφών μας!

Αυτό αποδείχθηκε από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου.

Οι... κύριοι αυτοί (κάτοικοι Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας όπωςς δήλώσαν) νόμιζαν ότι θα κάνουν ότι ήθελαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Εντοπίστηκαν όμως από την ασφάλεια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά από λίγη ώρα συνελήφθησαν και ήδη οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη η οποία αναμένεται και οφείλει να τους τιμωρήσει παραδειγματικά, τόσο για τη δολιοφθορά που προκάλεσαν, όσο και κυρίως για τη βεβήλωση του ιερού μνημείου των θυμάτων της ΘΥΡΑ 7!

Επίσης σημαντικό είναι να γίνει γνωστό ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ τους έβαλαν να κάνουν αυτή την απαράδεκτη πράξη! Γιατί ο ηθικός αυτουργός ή οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ενέργειας πρέπει επίσης να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν με ακόμα πιο παραδειγματικό τρόπο...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :