Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ... ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Με ένα μεγάλο παιχνίδι θα κάνει (προ)παραμονή Χριστουγέννων η Δημόσια Τηλεόραση. Θα είναι ο ημιτελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αυτό που φαινόταν ως πιθανό είναι σίγουρο, καθώς στην ΔΤ έκριναν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", πως η διεξαγωγή του ντέρμπι την Δευτέρα 23/12 βολεύει καλύτερα στα σχέδια κάλυψης και απ' την στιγμή που θυμίζουμε ότι, για την πρεμιέρα της Α1, το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (στο ΣΕΦ) είχε διεξαχθεί πάλι Δευτέρα. Και εξαιρετική τηλεθέαση έκανε και δεν ...έμπλεξε η μετάδοση στις «συμπληγάδες» του Σαββατοκύριακου.

Όπως τονίζει δε το δημοσίευμα και όπως έχουν δείξει οι μέχρι τώρα μεταδόσεις της ΔΤ απ' την Ευρωλίγκα, αλλά και την Α1, ο κόσμος όλο και αυξάνει την τηλεθέαση του, με τα νούμερα να αυξάνονται αγώνα με τον αγώνα. Για την ακρίβεια, οι τηλεθεάσεις του μπάσκετ έχουν φτάσει, πλέον, στα επίπεδα που ήταν όταν προβάλλονταν απ' την ΕΡΤ και αναφέρεται στο ξεκίνημα της σεζόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :