Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΡΙΟ (ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ) «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΜΟΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΚΑ

Ο Αντριάν Μούτου κατηγόρησε πλέον ανοιχτά τον Βίκτορ Πιτούρκα πως έβαλε προσωπικές του κόντρες πάνω από το συμφέρον της εθνικής Ρουμανίας.

Πριν καλά-καλά καθίσει η... σκόνη από την αποτυχία της Ρουμανίας να προκριθεί στο Μουντιάλ, ο Μούτου άσκησε σκληρή κριτική στον τεχνικό της Ρουμανίας. Ο επιθετικός της Αζαξιό, που δεν έχει κληθεί στην εθνική του ομάδα από το Μάρτιο, κατηγόρησε τον ομοσπονδιακό προπονητή πως έβαλε προσωπικές του κόντρες πάνω από το συμφέρον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Η ιστορία της εθνικής ομάδας είναι απλή και αφορά δύο μεγάλους προπονητές: τον Ιορντανέσκου και τον Γένεϊ. Αυτοί μας οδήγησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι άλλοι πρέπει να ακολουθήσουν. Δυστυχώς ο σημερινός προπονητής έβαλε την περηφάνιά του πάνω από την Εθνική. Είχε διαμάχη ακόμη και με τον Χάτζι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έπρεπε να αφήσει στην άκρη τις διαμάχες του με τον Σαπουνάρου, τον Ράντου και τον Ραντόι και να τους πείσει να βοηθήσουν την εθνική. Όλοι μαζί θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Η εθνική ομάδα δεν είναι δική μου, ούτε του Πιτσούρκα. Είναι των Ρουμάνων. Μη με παρεξηγήσετε, δεν είμαι δυσαρεστημένος, είμαι πικραμένος κι έκλαιγα μπροστά από την τηλεόραση. Το σημαντικό είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα», έγραψε στο Facebook.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :