Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!

Το blog μας προσφέρει σε ένα τυχερό αναγνώστη του 2 εισιτήρια ΔΩΡΕΑΝ για τον αγώνα της Κυριακής (1/12 - 19:30) με τον Εργοτέλη στο "Γ.Καραϊσκάκης"!

Για να μπείτε στην κλήρωση, αρκεί να μας στείλετε το όνομα σας (ή nickname) και ένα τηλέφωνο για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε, στην περίπτωση που είστε εσείς ο νικητής, στο mail :
olympiacosblog@yahoo.com

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει έναν αύξοντα αριθμό, και η λίστα με τον αριθμό του καθενός θ'αναρτηθεί το Σάββατο το μεσημέρι (12:00) στο blog, οπότε και τελειώνει η δήλωση συμμετοχής στην κλήρωση.

Ο νικητής θ'αναδειχθεί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ το βράδυ του Σαββάτου (30/11 - 21:00) και θα είναι αυτός που στην κλήρωση θα έχει αύξων αριθμό το έβδομο (στο παράδειγμά μας το 9) έξτρα νούμερο του ΛΟΤΤΟ (δείτε πιο κάτω στον πίνακα) και θα ενημερωθεί άμεσα τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων του.

* Σε περίπτωση που το έβδομο έξτρα νούμερο του ΛΟΤΤΟ δεν αντιστοιχεί σε κάποιο συμμετέχοντα ή ο τύχερος για κάποιο λόγο δε κάνει χρήση του δώρου του, ο επόμενος τυχερός θ'αναδειχθεί με τον πρώτο αριθμό της κλήρωσης στον ΠΙΝΑΚΑ κ.ο.κ. (όχι με τη σειρά που θα βγουν τα μπαλάκια - Στο παράδειγμά μας δηλaδή, το νούμερο 4).




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :