Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η EUROLEAGUE ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ!

Ο τυφώνας Χαϊγιάν άφησε στο πέρασμά του από τις Φιλιππίνες δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές. H Euroleague έσπευσε να ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων.

Με την φύση δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Οι Φιλιππίνες ήταν η τελευταία (χρονολογικά) χώρα που ένιωσε την μανία της, καθώς ο τυφώνας Χαϊγιάν άφησε πίσω του τουλάχιστον 10.000 νεκρούς και ζημιές δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Euroleague ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τις προσπάθειες του Ερυθρού Σταυρού, καθώς θα προσφέρει ένα ευρώ για κάθε θεατή που θα παρακολουθήσει τους 12 αγώνες της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Παράλληλα, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, στη μνήμη των θυμάτων που μέχρι στιγμής ξεπερνούν τον σοκαριστικό αριθμό των 10.000.

"Η τραγωδία στις Φιλιππίνες μας δίνει την ευκαιρία να προσευχηθούμε για τους ανθρώπους που επλήγησαν, αλλά και να τους βοηθήσουμε να ανακάμψουν" σχολίασε ο Ζόρντι Μπερτομέου και συνέχισε λέγοντας ότι:

"Όπως πάντα, γνωρίζουμε πως οι ομάδες μας, οι χορηγοί και οι συνέταιροι, αλλά και οι οπαδοί, θα αντιδράσουν γενναιόδωρα για να στηρίξουμε μια χώρα που έχει σαν εθνικό της άθλημα το σπορ που αγαπάμε κι εμείς, το μπάσκετ".

Για την ιστορία, πριν από τρία χρόνια η Euroleague συγκέντρωσε 65.349 ευρώ και τα προσέφερε στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό που ισοπέδωσε την Αϊτή.

Όποιος θέλει να κάνει την δική του δωρεά, μικρή ή μεγάλη, μπορεί να βρει περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :