Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ο ΜΟΥΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΡΚΑ... MR BEAN! (ΡΗΟΤΟ)

Ο Αντριάν Μούτου με μία φωτογραφία στο Facebook... κορόιδεψε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βίκτορ Πιτούρκα, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Οι δυο τους είχαν αρκετούς διαξιφισμούς και ο επιθετικός της Αζαξιό δεν έχει κληθεί από το Μάρτιο στην εθνική Ρουμανίας, ενώ φυσικά απουσίαζε από τις κλήσεις για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ κόντρα στην Ελλάδα.

Έτσι μετά την ήττα με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο 77 φορές διεθνής και με 33 γκολ Μούτου βρήκε ευκαιρία να... ξεσπαθώσει.

Στο προφίλ του στο Facebook δημοσίευσε μία φωτογραφία του Πιτούρκα αντικαθιστώντας το κεφάλι του με εκείνο του Mr Bean και προσθέτοντας την ατάκα: «Θα προκριθούμε σίγουρα».

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μούτου προκάλεσε πολλά σχόλια στο Facebook, αλλά τα περισσότερα ήταν θετικά αφού ο Πιτούρκα έχει βρεθεί στο στόχαστρο οπαδών και Τύπου μετά την κακή εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :