Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ SUPER... ΜΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Το Καμερούν θα δώσει το «παρών» σε τελική φάση Μουντιάλ για έβδομη φορά στην ιστορία του, μετά το 4-1 επί της Τυνησίας που ήρθε με σούπερ εμφάνιση του Ζαν Μακούν.

Τη δύναμη της έδρας του εκμεταλλεύτηκε το Καμερούν και κατάφερε να φτάσει σε σπουδαία νίκη κόντρα στην Τυνησία κερδίζοντας παράλληλα και μια θέση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Τα... «αδάμαστα λιοντάρια» είχαν προβάδισμα από το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων που είχε λήξει 0-0 και κατάφεραν να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση όταν ο Ουεμπό μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μουκάντζο «έγραψε» το 2-0.

Όταν οι Τυνησία μείωσε στο 51’ με τον Ακαϊτσι και μπήκε ξανά στο παιχνίδι «μίλησε» ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (66’, 86’) και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 που στέλνει το Καμερούν στα γήπεδα της Βραζιλίας.

O Γκαετάν Μπόνγκ δεν αγωνίστηκε αλλά ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν στον πάγκο και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :