Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΞΕΧΑΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...

Ενόχληση και... γέλια προκάλεσε στον ΠΑΟΚ, το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα, όπως διαρρέεται από κύκλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", άνθρωποι του ΠΑΟΚ αντέδρασαν μετά από το σφύριγμα του κ. Καλογερόπουλου, το οποίο συνέκριναν με το κανονικό, σύμφωνα πάντα με την άποψή τους και τα δικά τους μέτρα και σταθμά, πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ την Δευτέρα και σήκωσε αδικαιολόγητα, πάλι κατά τη γνώμη τους, «θύελλα» αντιδράσεων.

«Για να πάρουμε πρωτάθλημα έπρεπε να κατακτήσουμε 100 βαθμούς… Αυτοί απαγορεύεται να χάσουν βαθμούς… Δεν πάει άλλο…» τονίζουν από τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας έτσι την έντονη ενόχλησή τους.

* Φαίνεται πως εκεί στη Θεσσαλονίκη τους... ποτίζουν το νερό της λησμονιάς και ξέχασαν γρήγορα την 4άρα που έφαγαν από το Θρύλο! Πάντως, θα μπορούσατε να πάρετε πρωτάθλημα ΑΝ νικούσατε στον Πειραιά, αλλά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :