Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ!

Θύμα επίθεσης από οπαδούς της ΑΕΚ έπεσε το μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού, Λευτέρης Χρυσοφάκης!

Ο παράγοντας του ερυθρόλευκου ΤΑΑ συνόδευε την αποστολή στον αγώνα στο κλειστό του Μίλωνα και κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ αρχικά έγινε αποδέκτης φραστικής επίθεσης και στη συνέχεια τρία άτομα του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο πόδι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Ο κ. Χρυσοφάκης μεταφέρθηκε εκτός κλειστού(!) από την αστυνομία, που δεν του επέτρεψε την είσοδο για να μην... οξυνθούν τα πνεύματα και μέχρι το τέλος του αγώνα έμεινε εκτός, αφύλακτος, ενώ και στο τρίτο σετ ο Γιάννης Δαλέζιος -που βρισκόταν στην κερκίδα των επισήμων- ουσιαστικά εκδιώχθηκε εκτός γηπέδου από οπαδούς της ΑΕΚ με απειλή της σωματικής του ακεραιότητας!

Προφανώς οι ευθύνες είναι τεράστιες, για τους γηπεδούχους, τη διοργανώτρια αρχή, τον κομισάριο του αγώνα και την αστυνομία και ευτυχώς δεν συνέβησαν σοβαρότερα περιστατικά!

Αντικείμενα δέχτηκαν και τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα, κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :