Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΤΣΕΛ : ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ...

Σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα πιστεύει πως θα δει τον Κώστα Μήτρογλου, το καλοκαίρι ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τον «πιστολέρο» αλλά και τα ρεκόρ που σπάει ασταμάτητα η ομάδα του.

Ο "Μητρογκόλ" ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη, ωστόσο ο προπονητής του, πιστεύει πως το ερχόμενο καλοκαίρι, κάποια μεγάλη ομάδα θα καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

«Απολαμβάνουμε τον Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στο πάμπλουτο ρόστερ που έχει να διαχειριστεί, μετά από ερώτηση για τον Πελέ και τον Ντε Βινσέντι, αφού αμφότεροι φαίνεται πως πιάνουν… Ρέντη. Φυσικά αναφέρθηκε και στα ρεκόρ που σπάει η ομάδα του, κάτι το οποίο τον κάνει απόλυτα ευτυχισμένο, καθώς η δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα, απέδωσε καρπούς.

«Σήμερα η νίκη ήταν αποτέλεσμα του παιχνιδιού που κάναμε. Μπήκαμε με σιγουριά στο ματς και κυριαρχήσαμε από το ξεκίνημα. Το ρεκόρ που κάναμε μας δίνει μεγάλη χαρά,όπως και για τον σύλλογο, γιατί θα μείνει στην ιστορία. Μας αφήνει μεγάλη ικανοποίηση, γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Νομίζω ο προηγούμενος προπονητής που το πέτυχε ήταν ο Πούσκας. Κλείσαμε με εντυπωσιακό τρόπο την χρονιά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, σεβόμαστε τους αντιπάλους αλλά θέλουμε να έχουμε κυριαρχία και καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει να αλλάξουμε τα αποδυτήρια γιατί δεν χωράμε στου Ρέντη (μετά από ερώτηση για τον Ντε Βισέντι και Πελέ).

Αυτή την στιγμή δεν έχουμε νεώτερη πληροφορία, ούτε για παίκτη που θα φύγει, ούτε για κάποιον που θα έρθει. Τώρα έχουμε διακοπές και όταν ξαναβρεθούμε ίσως υπάρχει μια έκπληξη, αν υπάρχει ελπίζουμε να είναι ευχάριστη. Τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι, στα αποδυτήρια μας υπάρχει ευφορία και είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε διακοπές. Οι παίκτες μου δηλαδή.

Ο Ιμπαγάσα είναι παίκτης της ομάδας, ο κόσμος τον λατρεύει, είναι η τελευταία του σεζόν και τον θέλουμε κοντά μας. Του αξίζει να τελειώσει την καριέρα του με τον καλύτερο τρόπο. Δεν μπορούμε όμως να βασιζόμαστε επάνω του για όλη την σεζόν. Πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι και φυσικά ο ίδιος ο "Κάνιο".

Μιλάω κάθε μέρα με τον Μήτρογλου και όλους τους παίκτες μου. Είναι πολύ χαρούμενος που ανανέωσε με τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλος επιθετικός και το καλοκαίρι πιστεύω θα τον δούμε σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό που έκανα ήταν απλά να τον εκμεταλλευθώ. Έχει κάνει σπουδαία ματς μαζί μας και το ανταπέδωσε στο πολλαπλάσιο με τα γκολ και τις εμφανίσεις του. Πρέπει να τον απολαύσουμε μέχρι το καλοκαίρι γιατί έτσι όπως σκοράρει εξελίσσεται σε θρύλο.

Όταν κάποιος σκοράρει τόσα γκολ είναι φυσιολογικό να τον τσεκάρουν μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Υποψιάζομαι πως θα φύγει, δεν είμαι σίγουρος. Αλλιώς δεν θα ήμουν τόσο χαρούμενος... Χρόνια πολλά σε όλους»

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :