Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ : ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΕ ΜΙΑ... ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΔΡΑ!

Ο Μίτροβιτς στέλνει… απειλητικό μήνυμα στον Ολυμπιακό μέσα από το "gazzetta.gr", αποθεώνει «Καραϊσκάκη», Βάις και θέλει... «εκδίκηση» από Ρομπέρτο!

Αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σε ματς - φωτιά την... αδιάφορη Αντερλεχτ και με νίκη περνά στους «16» της διοργάνωσης. Ωστόσο, οι Βέλγοι έρχονται στην Ελλάδα με απειλητικές διαθέσεις και το «κανόνι» της Αντερλεχτ, Aλεξάνταρ Μίτροβιτς θέλει «εκδίκηση» από τον Ρομπέρτο για το... μαρτυρικό βράδυ στις 2 Οκτωβρίου. Ο Σέρβος φορ, μιλά για τις προθέσεις της ομάδας του, τις δυσκολίες του ματς, αλλά και την καυτή έδρα των ερυθρόλευκων.

Η Άντερλεχτ έχασε την τελευταία ευκαιρία πρόκρισης. Κόντρα στον Ολυμπιακό ποιο είναι το κίνητρο της ομάδας σου;
«Εχουμε αποκλειστεί, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν παίζει ποτέ αδιάφορα. Είναι τεράστια διοργάνωση και πρέπει να δείχνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό. Θα παίξουμε για την τιμή μας και να δείξουμε πως είμαστε σε θέση να πετύχουμε περισσότερα. Εντός έδρας έπρεπε να έχουμε κερδίσει στον Ολυμπιακό, στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν πήραμε ισοπαλία, ενώ μας έλειψε η τύχη στην έδρα της Μπενφίκα».

Η Άντερλεχτ επιδιώκει... εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο αγώνα;
«Δεν θα θα έλεγα πως είναι εκδίκηση, αξίζαμε να κερδίσουμε, αυτό είναι σίγουρο. Όπως είπα στόχος μας είναι η νίκη στον Πειραιά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο ματς»

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ολυμπιακό;
«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, έμπειρη με πολλές προσωπικότητες στην ομάδα της. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω πως είναι άξια στη 2η θέση και αν προκριθεί φυσικά και θα το αξίζει»

Έχεις ακούσει για την καυτή έδρα του Ολυμπιακού . Πώς μπορεί να σας επηρεάσει η ατμόσφαιρα ;
«Ξέρω πως πρόκειται μια θρυλική έδρα και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του να βρεθεί στην επόμενη φάση. Ωστόσο, έχω συνηθίσει να παίζω σε ζεστές έδρες. Επαιξα για την Παρτιζάν που έχει ένα πολύ θερμό κοινό. Ελπίζω πάντως να μην επηρεαστεί η ομάδα μου»

Θα δεις ξανά έναν φίλο και πρώην συμπαίκτης σου, τον Μάρκο Σκέποβιτς. Μιλήσατε για το ματς και την πορεία του στην Ελλάδα;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δω θα ξανά τον Μάρκο. Φυσικά και μιλήσαμε, αλλά δεν είπαμε για το ματς, φρόντισε όμως να μου μεταφέρει πως είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και θα κάνει τα πάντα για να καθιερωθεί».

Στο πρώτο ματς αντιμετώπισες πολλά προβλήματα από τον Ρομπέρτο, όπως και οι συμπαίκτες σου. Μπορείτε να τον νικήσετε;
«Ελπίζω (γέλια). Είμαι νέος και ακόμα μαθαίνω, αλλά ξέρω τις δυνατότητές μου και ξέρω ότι σε μια καλή μέρα, μπορώ να νικήσω έναν εξαιρετικό και έμπειρο γκολκίπερ όπως ο Ρομπέρτο»

Πιστεύεις πως χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, τον Μήτρογλου μπορεί να επηρεαστεί ο Ολυμπιακός;
«Σίγουρα χωρίς τον Μήτρογλου θα είναι διαφορετικός, αλλά είναι τόσο σημαντικό το ματς για τον Ολυμπιακό που όλοι οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουν το στόχο τους. Για την ομάδα μου είναι καλό, αλλά ο αντίπαλός μας έχει αρκετό ταλέντο και ποιότητα για να αντισταθμίσει την απουσία του»

Ποιον παίκτη θα προσέξει περισσότερο η Αντερλεχτ;
«Πιστεύω πως το βάρος δεν θα πέσει μόνο σε έναν... Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους. Εξάλλου, στον Ολυμπιακό σκοράρουν αρκετοί. Κατά τη γνώμη μου ο Βάις είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη ζημιά, μου αρέσει».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :