Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΣΟΚ ΚΑΙ... ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΓΚΑΤΟΥΖΟ!

Οι ιταλικές αρχές ερευνούν τις δραστηριότητες του Τζενάρο Γκατούζο, για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών!

Η αστυνομία προχώρησε σε αιφνίδια επιχείρηση τα ξημερώματα, συλλαμβάνοντας άτομα που σχετίζονται με στημένα ματς. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Κρεμόνα, Ρομπέρτο Ντι Μαρτίνο, ο πρώην αμυντικός χαφ της Μίλαν και ο πρώην της Λάτσιο, Κρίστιαν Μπρόκι, ήταν σύμφωνα πάντα με τις κατηγορίες, μέλος σπείρας που «έστηνε» ματς στη Serie A και γενικώς στο ιταλικό ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν 2010-11!

Συνολικά, από το... «ντου» των αρχών συνελήφθηκσαν τέσσερις άνθρωποι. Ο Σαλβατόρε Σπαντάρο, ο Φρανσέσκο Μπατσάζνι, ο Κοσίμο Ρίντσι και ο Φάμπιο Κουάντρι, οι οποίοι κατηγορούνται ότι λειτούργησαν ως ενδιάμεσοι για να φέρουν σε επαφή τους fixers με τους ποδοσφαιριστές. Ο Γκατούζο, προς το παρόν, βρίσκεται υπό... έρευνα!

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport", το ματς της Μίλαν με τη Λάτσιο το Φεβρουάριο του 2011, μαζί με δύο άλλα ματς των Ροσονέρι, συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψίες και βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας. Παράλληλα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι πέραν της μεγάλης κατηγορίας, συνολικά βρίσκονται υπό έρευνα 53 ματς!

Η Μίλαν φέρεται να συγκεντρώνει υποψίες, καθώς δύο από τους κρατούμενους, με τις κωδικές ονομασίες Mister X και Mister Y είχαν επαφές με παίκτες της! Το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχουν και δύο εν ενεργεία παίκτες μέσα στους ύποπτους, τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :