Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟ... ΒΑΤΕΡΛΩ ΓΙΑ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ!

Πρόωρα αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου η Άντερλεχτ, καθώς ηττήθηκε 4-3 στα πέναλτι από την Βέστερλο κι έμεινε εκτός προημιτελικών!

Η τελευταία αντίπαλος του Ολυμπιακού για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα έρθει στο Καραϊσκάκη την επόμενη εβδομάδα με γερό... στραπάτσο, καθώς έμεινε εκτός προημιτελικών στο Κύπελλο από την Βέστερλο!

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης δεν έβγαλε νικητή, με τον ΜακΝτόναλντ να ανοίγει το σκορ για τους μετέπειτα θριαμβευτές στο 7’ και τον Μπρούνο να ισοφαρίζει στο 48’, δίχως να αλλάξει τίποτα στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.

Ούτε εκεί προέκυψε όμως νικητής, αφού το γκολ του Τροσάρντ στο 101’ βρήκε απάντηση από την Άντερλεχτ, με τον Μπρούνο ξανά, πέντε λεπτά αργότερα. Στη διαδικασία των πέναλτι, η Βέστερλο ήταν πιο ψύχραιμη, πιο εύστοχη και πανηγύρισε την είσοδό της στην οκτάδα του θεσμού, αφήνοντας... περίλυπους τους αντιπάλους του Θρύλου!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :