Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

«ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟΝ... ΠΛΑΤΙΝΙ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του Μισέλ Πλατινί για τη Χρυσή Μπάλα και τόνισε ότι ενδέχεται να μην δώσει το παρών στην τελετή της απονομής της.

Το... ντέρμπι για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας μαίνεται και ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν δυσαρεστημένος με τον Σεπ Μπλάτερ για τις προ μηνών δηλώσεις και... μιμήσεις του, πλέον βρίσκεται απέναντι και από τον Πλατινί.

Ο πρόεδρος της UEFA, μιλώντας για την παράταση στην ψηφοφορία προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι αγώνες των πλέι οφ του Μουντιάλ, είχε πει: «Είναι μια απόφαση της FIFA που συνέπεσε με τα μπαράζ και τα γκολ του Ρονάλντο απέναντι στη Σουηδία. Ίσως το έκανε η FIFA προς όφελος του Ρονάλντο».

Ο CR7, ο οποίος αποτελεί το φαβορί πλέον για το βραβείο, απάντησε: «Βλέπω ότι είναι προκλητικές. Δεν θα απαντήσω. Την ημέρα της τελετής για την απονομή της Χρυσής Μπάλας μπορεί να βρίσκομαι στην Ισπανία, την Ζυρίχη ή την Μαδέρα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :