Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΤΡΙΤΟ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. *VIDEOS*

Ολυμπιακός και Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ ανταμώνουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους.

Το "sport-fm.gr" μας θυμίζει τι είχε συμβεί στα προηγούμενα ραντεβού και σας μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμά του:

Λίγες ομάδες μπορούν να καυχηθούν πως έχουν καλή παράδοση απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τρίτη φορά στην ιστορία τους, στους «16» του φετινού Champions League, με τις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους να είναι για την ίδια διοργάνωση στη φάση των ομίλων. Οι «κόκκινοι» διάβολοι» μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς με 12-2 γκολ.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων ήταν στις 10/10/2001 στο ΟΑΚΑ, με τη Γιουνάιτεντ να επικρατεί 2-0 με γκολ του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο 66’ και του Άντι Κόουλ στο 82’. Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπερμούδες, Γιαννακόπουλος, Καρεμπέ, Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς (80’ Αλεξανδρής), Κωστούλας (70’ Οφορίκουε), Ζέτερμπεργκ (66’ Νινιάδης), Ανατολάκης, Βενετίδης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Μόλις 13 μέρες μετά στην άτυπη ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» η αγγλική ομάδα είχε επικρατήσει 3-0 με τέρματα των Όλε-Γκούναρ Σολσκιερ στο 79’, Ράιαν Γκιγκις στο 88’ και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στο 94’. Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου, Αμανατίδης, Γιαννακόπουλος (83’ Ρόμπερτς), Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης (46’ Πουρσανίδης), Οφορίκουε, Κόντης, Αλεξανδρής (63’ Άλβες), Ανατολάκης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ένα χρόνο μετά η μοίρα έφερε ξανά αντιμέτωπους Ολυμπιακό και Μαν. Γιουνάιτεντ. Στο «Ολντ Τράφορντ» την 1η Οκτωβρίου του 2010 η Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει άνετα με 4-0 με γκολ των Ράιαν Γκιγκς στο 19’ και το 66’, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στο 26’ και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο 77’. Η σύνθεση του Ολυμπιακού, που από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζε Ελίας, ήταν: Ελευθερόπουλος, Βενετίδης, Αμανατίδης (73’ Πατσατζόγλου), Γιαννακόπουλος (46’ Ντρασένα), Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Ζε Ελίας, Οφορίκουε (59’ Αλεξανδρής), Άντζας, Ζέτερμπεργκ, Ανατολάκης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η πιο πρόσφατη συνάντηση Ολυμπιακού και Μαν. Γιουνάιτεντ ήταν στις 23/10/2002 στη Ριζούπολη, όταν οι «διάβολοι» είχαν κερδίσει με 3-2. Ο Λοράν Μπλαν στο 21’ και ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στο 59’ είχαν δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, ο Λάμπρος Χούτος στο 70’ και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο 74’ είχαν ισοφαρίσει, αλλά ο Πολ Σκόουλς στο 84’ είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ. Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ελευθερόπουλος, Πατσατζόγλου, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος (87’ Μαυρογενίδης), Καρεμπέ, Ζιοβάνι (46’ Χούτος), Τζόρτζεβιτς, Ντρασένα, Άντζας, Ζέτερμπεργκ (71’ Οφορίκουε), Ανατολάκης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :