Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΓΙΑ ΑΕΝΚ, ΚΟΛΙΝΣ ΚΑΙ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε κόντρα στη Νέα Κηφισιά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στη Νέα Κηφισιά. Έχει κατά την γνώμη μου τους πιο έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ αθλητικοί και Αμερικάνους με κίνητρο. Σκοπεύαμε να ξεκουράσουμε παίκτες, αλλά η Κηφισιά μάς ανάγκασε να χρησιμοποιήσουμε τον Σπανούλη και τον Μαντζαρη για 32’ και τον Σλούκα για 27’», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια των δηλώσεών του τόνισε:

«Ο Σίμονς πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις στο μάτι. Ο Λοτζέσκι υπέστη διάστρεμμα, ενώ ο Κόλινς δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής. Δεν έχει υπογραφεί η λήξη του συμβολαίου με τον Λο. Υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση στην ομάδα, αλλά αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Και πάλι συγχαρητήρια στη Νέα Κηφισιά».

Τέλος, για τους Λοτζέσκι και Σίμονς ανέφερε: «Περιμένουμε να δούμε εάν είναι υγιείς και μετά θα κάνουμε το πλάνο μας για το παιχνίδι με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Ο Λο θα κάνει επέμβαση».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :