Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ : ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ...

Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Γιάννη Γιαννιώτα φέρεται να είχε φτάσει ο Άρης, με τον νεαρό επιθετικό να δηλώνει ότι ένιωσε... σκλάβος όταν το έμαθε!

Βάσει των όσων λέγονται οι «κίτρινοι» είχαν λάβει το ποσό των 80 χιλ. ευρώ από τους ερυθρόλευκους, χρήματα που εμφανίζονται να είναι, ως προκαταβολή, για φερόμενη συμφωνίας τους με τον Ολυμπιακό ώστε να παραχωρήσουν τον Γιαννιώτα.

Ο παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ μίλησε στην «Δίκη» του ΣΚΑΪ και χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις αναφερόμενος στο πως ένιωσε όταν πληροφορήθηκε τη φημολογία περί πώλησής του.

«Όταν άκουσα ότι πήραν λεφτά για μένα για να πάω σε μία ομάδα χωρίς να το ξέρω ένιωσα σαν σκλάβος. Νομίζω ότι δεν ήταν σωστό και ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια κι εγώ το έμαθα πριν δύο μέρες», είπε αρχικά ο Γιαννιώτας, με τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή του Άρη, Γιάννη Κόντη, να αμφισβητεί από την πλευρά του ότι ελήφθη αυτό το ποσό για τη συγκεκριμένη συμφωνία, εκφράζοντας το ερώτημα για το πώς μπορεί να έγινε το deal χωρίς το «ok» του παίκτη.

Στη συνέχεια ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στο πως περνάει στη Γερμανία, λέγοντας: «Έχουν φύγει πολλά από το κεφάλι μου, σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο και το πώς θα γίνω καλύτερος. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που παίζω ποδόσφαιρο».

Σχετικά με την πιο δυσάρεστη στιγμή του στον Άρη, σημείωσε πως: «Η πιο δυσάρεστη ήταν πέρσι που έβλεπα το βαθμολογικό πίνακα τον Αρη να είναι στις τελευταίες θέσεις. Κατά κάποιον τρόπο ένιωθα κι εγώ υπεύθυνος αλλά από την άλλη ήμουν ήσυχος με τη συνείδησή μου, γιατί έκανα αυτό που μπορούσα. Πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Τώρα κοιμάμαι πολύ καλύτερα».

Όσο για τις συζητήσεις με τους συμπαίκτες του στη Φορτούνα σχετικά με το τι συνέβαινε στην Ελλάδα, είπε: «Το έχω πει σε παιδιά στη Γερμανία ότι παίζαμε απλήρωτοι 4, 5, 6 μήνες και δεν το πίστευαν. Όταν τους είπα ότι παίρναμε το βασικό μισθό δεν το πίστευαν. Ένιωσα βλάκας, γιατί έπαιζα χωρίς αντίκρισμα. Νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :