Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΑΥΛΩΝΙΤΗ!

Σύννεφα για τη μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη στον Ολυμπιακό αφού κατατέθηκε στην ΕΠΟ συμβόλαιο του με τον... Αχαρναϊκό, λόγω ΑΕΚ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Στον Ολυμπιακό ήταν σίγουροι τις προηγούμενες μέρες για την μεταγραφή του Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο αλλά τα πράγματα, τελικά, είναι περίπλοκα... Και έγιναν έτσι από τη στιγμή που ο Αχαρναϊκός κατέθεσε στην ΕΠΟ και τη Football League δελτίο και υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη, με ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι!

Οι φήμες που κυκλοφορούν τώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέλουν την ΑΕΚ να είναι αυτή που έκλεισε τον παίκτη μέσω Αχαρναϊκού καθώς η Ένωση δεν μπορούσε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο φέτος και ουσιαστικά έκανε τη δουλειά μέσω του Αχαρναϊκού. Ο Αυλωνίτης, μάλιστα, φέρεται να έχει ήδη εισπράξει και χρήματα, με τον παίκτη να υποστηρίζει πως αυτά τα λεφτά ήταν... δανεικά και όχι προκαταβολή.

Προς το παρόν, πάντως, φαίνεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με δύο διαφορετικές ομάδες και αυτό μπορεί να προκαλέσει και τον αποκλεισμό του τελικά... Η υπόθεση είναι πολύ μπερδεμένη και στην ΑΕΚ θέλουν είτε να τεθεί σε ισχύ κανονικά το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Αυλωνίτης με ισχύ από το προσεχές καλοκαίρι είτε την τιμωρία του με αποκλεισμό ενός έτους...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :