Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ... ΚΥΠΕΛΛΟ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

Ο Παναθηναϊκός αν και ηττήθηκε 1-0 στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, βασιζόμενος στο 4-0 του πρώτου αγώνα.

Με πολλές αλλαγές και Έλληνες στις συνθέσεις τους αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες. Εμφανώς πιο ορεξάτοι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, παρόλο που δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης, πάλεψαν περισσότερο για τη νίκη και τελικά κατάφεραν να την πάρουν με γκολ του Καπετάνου στο 72’.

Οι "πράσινοι" βροντοφωνάζουν ότι θέλουν και κύπελλο, αλλά απέναντι σε ομάδα της Football League δεν τα κατάφεραν και ας περηφανεύονται για... την αγωνιστική τους άνοδο.

Παράπονα θα έχει λογικά ο Αναστασίου από αρκετούς από τους παίκτες που χρησιμοποίησε, αφού κάποιοι εξ αυτών δεν έπαιξαν με το πάθος που θα περίμενε κανείς από ποδοσφαιριστές που ψάχνουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Καμία διάθεση στο παιχνίδι, αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και μοναχά τα απαραίτητα από τους «πράσινους» που αντί να πιάσουν την ευκαιρία από τα μαλλιά, έκαναν... διαχείριση του σκορ του πρώτου αγώνα.

Βέβαια τα παιδιά ήταν κουρασμένα από τον... θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ και ας μην έπαιζαν...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γεωργίου, Γιαλούσης, Καρράς (63’ Ζέρης), Κόμνος, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκκας (58’ Πινδώνης), Κριστόμπαλ, Καρίλ (58’ Καπετάνος), Δεινόπαπας, Ντινόπουλος.

Στον πάγκο: Γκίτκος, Κωστούλας, Νικολιάς, Μπρέσκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (46’ Αμπέντ), Μαρινάκης, Δώνης, Καρέλης, Ρισβάνης (46’ Κουτρουμπής), Ντίνας (73’ Αναστασόπουλος), Πράνιτς.

Στον πάγκο: Ταμπάκης, Λαγός, Ατζαγκούν, Μπαλμπόα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :