Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού από την Αρμάνι Μιλάνο, ήταν ο Γκιόρκι Σεμαντίνι μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΣΕΦ (86-88) από την Αρμάνικαι ο Σεμαντίνι μετά τη λήξη του ματς δήλωσε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Παράλληλα ο Γεωργιανός σέντερ μίλησε και για την επιστροφή του λέγοντας ότι θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για τη δύσκολη συνέχεια των ερυθρόλευκων.

«Αισθάνομαι πολύ καλά που επέστρεψα και θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για τη φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Σερμαντίνι.

«Χάσαμε με δυο πόντους και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα και την Euroleague», ολοκλήρωσε ο Γεωργιανός σέντερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :