Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΧΕΔΟΝ... ΟΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ «ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ» ΤΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑ

Δεκαεννιά (19) συνολικά πολίστες κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας πόλο Ανδρών, εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (11/3) στην Πάτρα με την Κροατία, για το Γουόρλντ Λιγκ.

Οι «εκλεκτοί» του Κεχαγιά είναι οι εξής:
Κώστας Γαλανίδης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Αλέξανδρος Γούνας, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Πρέκας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Χρήστος Αφρουδάκης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κώστας Γούβης, Κώστας Τσαλκάνης, Θανάσης Χρυσοσπάθης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Στέφανος Γαλανόπουλος, Γιώργος Δερβίσης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Μάριος Χατζηγούλας (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).

Οι «19» θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι (13.00) του Σαββάτου στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» όπου και θα προπονηθούν. Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανακοινώσει τους «15» που την επομένη (Κυριακή) θα μεταβούν στην Πάτρα όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

Το παιχνίδι με την Κροατία είναι το τελευταίο για την Ελλάδα στο φετινό Γουόρλντ Λιγκ, ενώ το πρόγραμμα των αγώνων του Β’ Ομίλου της Ευρώπης όπου μετέχει επίσης η Ουγγαρία, ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου με τη συνάντηση Ουγγαρίας – Κροατίας.

Η Εθνική Ελλάδας, στο παιχνίδι του Α’ Γύρου στο Ζάγκρεμπ (10 Δεκεμβρίου) είχε επιβληθεί της Κροατίας με 12-11 στα πέναλτι (7-7 η κανονική διάρκεια του αγώνα).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :