Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!

Πανέτοιμος να κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδας στο γυναικείο βόλεϊ είναι ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην Πύλο και το Σάββατο (16:00, ΔΤ) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον έναν ημιτελικό.

Στον άλλον, (19:15) κοντράρονται ο Πανναξιακός και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (19:30, ΔΤ).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, που έχει όλες του τις παίκτριες στη διάθεση του, μιλώντας για τον μεγάλο στόχο της ομάδας σημείωσε: «Αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι που για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το Κύπελλο. Θα είναι κάτι σπουδαίο να πάρει η ομάδα το 4ο συνεχόμενο Κύπελλο και έχουμε ετοιμαστεί για να δώσουμε τις μάχες μας. Αυτό που μετράει σ’ αυτό το διήμερο, είναι η δίψα και η θέληση των αθλητριών για να επιστρέψουμε με την κούπα στον Πειραιά. Έχουμε εμπειρία, αφού η ομάδα έχει παραστάσεις από Final 4 και έχει κατακτήσει κούπες, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι από μόνο του. Πρέπει να αποδείξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο το λόγο που βρίσκεσαι εκεί. Η ομάδα είναι προσγειωμένη και θέλουμε με καθαρό μυαλό για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε. «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και πόσο μάλλον όταν είναι νοκ άουτ. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Όπως είπα, πάλι η ομάδα μας έχει εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις, αλλά πρέπει όλοι να ξέρουμε πως τα λάθη δεν συγχωρούνται. Για να φτάσουμε ως εδώ αποκλείσαμε σε νοκ άουτ παιχνίδι δυο δυνατές ομάδες, όπως είναι τα Βριλήσσια και η ΑΕΚ και ξέρουμε από τέτοια ματς. Το πιο σημαντικό είναι η συγκέντρωση στο στόχο μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :