Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

«ΚΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΟΥΜΙ»

Λόγο για τρομερά κακή διάγνωση και εκτίμηση των γιατρών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ στον Μίκαελ Σουμάχερ έκανε ο πρώην επικεφαλής γιατρός της Formula1, Γκάρι Χαρστέιν.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ για 87η ημέρα, όμως ο Γκάρι Χαρστέιν έχει άλλη άποψη. Ο πρώην επικεφαλής γιατρός της Formula1 πιστεύει ότι έχει γίνει κακή διάγνωση και εκτίμηση των γιατρών στην κατάσταση του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Μάλιστα, πιστεύει πως ο «Σούμι» θα έπρεπε να έχει μεταφερθεί σε κάποια ιδιωτική κλινική, όπως δήλωσε στη "Daily Mail" και παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

«Είναι πιθανό το προσωπικό στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ να αισθάνεται την υποχρέωση να μην ασκεί οποιαδήποτε πίεση στην οικογένειά του για τη μεταφορά του, παρά την τρομερά κακή διάγνωση εξαιτίας της σαφέστατης συμβολής του στην εσφαλμένη ιατρική εκτίμηση.

Όσο περνά ο καιρός, γίνεται όλο και λιγότερο πιθανό να ανακάμψει σε οποιοδήποτε βαθμό ο Μίκαελ. Πάντα ήξερα πως λάτρευαν τον Μίκαελ. Πέρασα χρόνια μέσα στις πίστες με τις σημαίες και τις μπλούζες της Ferrari και όλα αυτά για τον Μίκαελ. Ακόμη και τώρα εντυπωσιάζομαι από το βάθος και την επιμονή της αγάπης του κόσμου γι' αυτόν.

Ανησυχώ όλο και περισσότερο σχετικά με το τι θα συμβεί όταν και αν ανακοινωθούν άσχημα νέα. Διαπίστωσα πως πιθανότατα η έλλειψη συχνών ενημερώσεων μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε παρακάτω, να επεξεργαστούμε τα δεδομένα και να αρχίσουμε σιγά-σιγά να… αποσυνδεόμαστε. Νομίζω πως αυτή είναι μία από τις αναπάντεχες τακτικές της στρατηγικής που επέλεξε η οικογένεια του Σουμάχερ.

Κατά κάποιο τρόπο, έχω την αίσθηση ότι οι άνθρωποι θα το δεχτούν ομαλά γιατί είχαν όλο το χρόνο να επεξεργαστούν τα δεδομένα. Γιατί βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ; Πιθανότατα βρίσκεται ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θεωρώ πως το περιβάλλον του είναι βέβαιο για την ποιότητα της φροντίδας που λαμβάνει. Είναι σημαντικό να θυμηθούμε πως οι κλίνες στη ΜΕΘ είναι περιορισμένες. Θα μπορούσε να μεταφερθεί σε μια ιδιωτική κλινική».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :