Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ.. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ

Δεν έχει πρόθεση να μείνει άλλο στο Μεξικό ο Πουλίδο, με τον ατζέντη του να έχει ανοίξει... δίαυλο επικοινωνίας με Ευρώπη και τον ίδιο να πιέζει για μεταγραφή.

Ο επιθετικός της Τίγκρες αν και έχει αρκετούς... θαυμαστές στο Μεξικό όπως την Μοντερέϊ που θα τον ήθελε στο ρόστερ της έχει διευκρινίσει σύμφωνα με δημοσιεύματα προς την διοίκηση του συλλόγου πως δεν μένει με... τίποτα και του χρόνου στην ομάδα και ενώ έχει διαμηνύσει στον ατζέντη του να του βρει έναν σύλλογο αξιώσεων στην γηραιά ήπειρο.

Ο εκπρόσωπός του -που έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες πως πάγια τακτική του είναι να μην δίνει καμία πληροφορία στα ΜΜΕ εκτός και εάν είναι κάτι το οριστικό- ετοιμάζει ταξίδι στην Ευρώπη και ενώ έχει αρχίσει επαφές με ομάδες. Μάλιστα φαίνεται πως το προσεχές διάστημα θα είναι κρίσιμο.

Οι Μεξικανοί πάντως επιμένουν πως πιθανοί προορισμοί του παίκτη είναι ένας εκ των Ολυμπιακού και Πάρμα με τους ερυθρόλευκους όμως να έχουν προχωρήσει ήδη σε διάψευση. Ο Πουλίδο από την άλλη φέρεται να πιέζει για τα καλά για μεταγραφή στην Ευρώπη και ενώ τον... εξιτάρει και η προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας και του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και εκείνη της Ιταλίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :