Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΜΠΗΚΕ Ο ΣΙΜΟΝΣ... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΣΕΦ με τον Σέντρικ Σίμονς να γυμνάζεται κανονικά, αλλά τον Στράτο Περπέρογλου να συνεχίζει να έχει πυρετό.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την τρίτη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21/4, 20:00) με σκοπό να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να μειώσουν αρχικά τη σειρά σε 2-1.

Ο Σέντρικ Σίμονς ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ματς στη Μαδρίτη λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, γυμνάστηκε κανονικά ακολουθώντας το προπόνηση με φουλ ένταση και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τα νέα όμως δεν ήταν το ίδιο ευχάριστα για την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος για πέμπτη συνεχόμενη μέρα... ψήνεται στον πυρετό και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη για την αναμέτρηση της Δευτέρας αφού ούτε σήμερα γυμνάστηκε.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :