Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ο ΚΑΜΠΕΛ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό τελείωσε τη Μεγάλη Τετάρτη στη... ζούγκλα της Τούμπας, ενώ το πρωτάθλημα είχε ολοκληρωθεί την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Θρύλος έφτασε άνετα στην κατάκτηση του τίτλου, αποσπώντας τη μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών στην Α' Εθνική από τον δεύτερο (ΠΑΟΚ), καθώς έφτασε τους 86 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης τους 69.

Πλέον, με το πρωτάθλημα να είναι ολοκληρωμένο, έχουν γίνει γνωστά τα λεπτά συμμετοχής των παικτών, με τα περισσότερα να τα έχει ο Κάμπελ με 2458. Δεύτερος ήταν ο Σάμαρης με 2388, ακολούθησε ο Μανωλάς με 2228, ο Μανιάτης με 1913 και ο Χολέμπας με 1728.

Παρατηρείτε λοιπόν μόνο ένας παίκτης από την επιθετική γραμμή των ερυθρόλευκων βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα και αυτό έχει να κάνει τόσο με τους τραυματισμούς όσο και με την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, ενώ όσον αφορά στους υπόλοιπους τέσσερις της κορυφαίας πεντάδας, προέρχονται από την άμυνα, ενδεικτικό της εμπιστοσύνης του Μίτσελ προς σε αυτούς.

Αναλυτικά οι πέντε πρώτοι σε λεπτά συμμετοχής

1 Κάμπελ-2458
2 Σάμαρης-2388
3 Μανωλάς-2228
4 Μανιάτης-1913
5 Χολέμπας-1728

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :