Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ... ΥΠΝΟ!

Το τρίτο σερί του νταμπλ θέλει να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός, όμως η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας περνάει από την... Τούμπα!

Η φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, OTE Sport 1).

Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1 στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, όμως θέλουν και σήμερα να πάρουν τη νίκη για να περάσουν πανηγυρικά στον τελικό της διοργάνωσης και να... κλείσουν πολλά στόματα που έχουν ανοίξει και δεν ξέρουν τι λένε!

Άλλωστε, οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν να αποδείξουν μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και να αποστομώσουν όσους αμφισβητούν την κυριαρχία και την ανώτερότητά τους.

Το νταμπλ είναι και φέτος ο βασικός στόχος των ερυθρόλευκων, οι οποίοι θέλουν να ισοφαρίσουν την επίδοση της δεκαετίας του ’50.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Πέρεζ που θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, όπως και τον Χολέμπας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Μανιάτης, με τον Κάμπελ και τον Φουστέρ στα πλάγια. Ο Ντομίνγκες θα παίξει πίσω από τον Βαλντές που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σάμαρης, Σαβιόλα και Βούρος.

Στην Αθήνα, εκτός των προαναφερθέντων, έμειναν ο τραυματίας Βέργος, ο ανέτοιμος Δημήτρης Σιόβας. Επίσης, δεν επελέγησαν για λόγους τακτικής οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Μάρκο Σέποβιτς, Πελέ και Μιγκέλ Τόρες, ενώ εδώ και καιρό νοκ άουτ είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :