Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΠΕΛΑΝΟΥΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

ΜΜΕ του εξωτερικού αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Γιοάν Μπελανουάν.

Ο Γαλλοτυνήσιος ποδοσφαιριστής παίζει στη θέση του σέντερ μπακ και έχει γεννηθεί στις 28 Μαρτίου 1987. Προηγούμενες ομάδες του ήταν οι Σεντ Ετιέν Β, Σεντ Ετιέν, Τσεζένα και Πάρμα. Τώρα αγωνίζεται δανεικός από τους Ιταλούς σε μια άλλη ιταλική ομάδα, την Αταλάντα.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 154 συμμετοχές, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ φέτος έχει παίξει σε 12 αγώνες της Αταλάντα και τέσσερις της Πάρμα. Τη μία ασίστ που έχει, την έκανε με την Αταλάντα.

Το δημοσίευμα σχετικά με το φερόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, γράφει. «Σύμφωνα με το TMW, για τον Γιοάν Μπελανουάν, κεντρικό αμυντικό της Πάρμα, ενδιαφέρονται μερικά ξένα κλαμπ, συμπεριλαμβανομένης της Βαλένθια. Αυτή τη στιγμή παίζει δανεικός στην Αταλάντα, η οποία ενδέχεται να κρατήσει τον Γαλλοτυνήσιο αμυντικό της Πάρμα. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται τρεις ξένες ομάδες. Σύμφωνα με το TMW, οι Βαλένθια, Στουτγκάρδη και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για την περίπτωση του πρώην παίκτη της Σεντ Ετιέν, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016 με το κλαμπ το οποίο καθοδηγείται από τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :