Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ... ΣΤΟ ΣΕΦ!

Τουλάχιστον πέντε με έξι ομάδες από την Ιταλία έχουν στις λίστες τους για το καλοκαίρι τον Κώστα Μανωλά.

Μπορεί, για την ώρα, να μην υπάρχει τίποτα το προχωρημένο για τον διεθνή στόπερ των ερυθρόλευκωμ όμως δεν είναι και λίγες οι ομάδες που αναζητούν πληροφορίες για τον παίκτη και δείχνουν έτοιμες να μπουν στην... μάχη της διεκδίκησής του.

Αρκετές μάλιστα είναι από την γειτονική Ιταλία. Ομάδες όπως οι Ρόμα, Λάτσιο, Τζένοα, Ουντινέζε και όχι μόνο που θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν πιο πλήρη εικόνα για τον Κώστα Μανωλά, ενώ συνεχίζονται τα σενάρια που έχουν διαρρεύσει ακόμα και για την Γιουβέντους.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές οι εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτές που τον ανέδειξαν ακόμα πιο πολύ και σε Αγγλία και σε Ιταλία αλλά και σε Γαλλία και Γερμανία.

Την Τετάρτη πάντως ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο κλειστό του ΣΕΦ για να δει από κοντά το ματς του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο κλειστό των ερυθρόλευκων βρέθηκαν και οι Νταβίντ Φουστέρ, Μπάλας Μέγιερι, Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και ο Κούλης Δουρέκας.

Εκεί ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μαζί με τον Πέτρο Κόκκαλη και τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :