Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ;

Η παραμονή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, σηματοδοτεί την απαρχή του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Αλλαγές, είναι πιθανόν να υπάρξουν, όχι μόνο στο ρόστερ των ερυθρόλευκων, αλλά και στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Φημολογείται ότι ο βοηθός του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ, σκέφεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για να δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα της Ισπανίας.

Εφόσον ισχύυν αυτές οι φήμες, τότε ο Μίτσελ θα ψάξει για τον αντικαταστάτη του Βίκτορ -όπως είναι λογικό- και τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού, όπως έχουμε αναφέρει.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Θρύλου, αποτελεί εμβληματική μορφή για τον σύλλογο και γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί ως υπηρεσιακός προπονητής, ενώ είχε δουλέψει και για λίγο στο πλευρό του Μίτσελ. Άλλωστε είναι ένα άτομο που άπαντες σέβονται και αγαπούν στο Λιμάνι, ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει με πολλούς τρόπους την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και το σεβασμό για τους ανθρώπους του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :